Basisinfo

Nieuwe Leden

 • Lidgeld:
Ieder lid betaalt bij ons een jaarlijks bedrag van 60 euro.
Dit zorgt ervoor dat je verzekerd bent als je bij ons komt turnen.Let wel op! Dit bedrag is voor 1 ploeg. Doe je nog een tweede ploeg dan betaal je 10 euro extra.
Bv. Je wil graag bij de meisjes/jongens mee trainen. -> Je betaalt 60 euro.Je wil graag bij de meisjes/jongens en de tumbling mee trainen. -> Je betaalt 60 euro + 10 euro extra, dus 70 euro in het totaal.Ieder nieuw lid mag uiteraard eerst een keer komen proberen voor hij/zij het lidgeld moet betalen.

            
                

 • T-Shirt:

  Onze club heeft een T-shirt met het SJT logo erop. Ieder lid moet dit verplicht hebben. Indien je een nieuw lid bent, krijg je je eerste T-shirt van ons. Wordt deze te klein of is hij kapot, dan moet je een nieuwe aankopen. De T-shirts kosten 7 euro per stuk en kunnen aangekocht worden in de turnzaal vlak voor of na de training. Je wendt je hiervoor tot de leiding.
   
 • Kledij:

  Voor de training kies je zelf wat je wil dragen. Wij vragen wel om geen te losse kleding aan te doen, en ook zeker geen topjes die over 1 schouder gaan. Dit is ivm de veiligheid van uw kind.

  Er zijn enkele ploegen die een maillot hebben. Deze dient ook aangekocht te worden.

  Ploegen:
   Tumbling                                          Juffers                                        Meisjes            

                               

  Een losse slechte T-shirt meebrengen voor de salto's mag altijd, maar is zeker niet verplicht.
   
 • Haar

  Omwille van de veiligheid vragen wij ook om lange haren bij elkaar te doen in een staartje, vlechtje,...
  Voor shows, demo's en wedstrijden zal er op voorhand worden meegedeeld wat er met de haren van uw kind moet gebeuren. En of dat thuis al hoort te gebeuren of wij er zelf zullen voor zorgen.
   

Ons adres:   Nieuwstraat 156, 2840 Terhagen

Voor al wie dat niet zo goed weet te vinden. Wij trainen in de zaal achter het volkshuis!

Bezoek ook zeker onze facebookpagina! www.facebook.com/pages/Turnkring-SJT-Terhagen/1574403632844373 Hierop zijn nog een heleboel foto's en filmpjes te vinden.
Ook op youtube zijn  onze prestaties te zien!