Basisinfo

Nieuwe Leden

 • Lidgeld:
Ieder lid betaalt bij ons een jaarlijks bedrag van 70 euro.
Dit zorgt ervoor dat je verzekerd bent als je bij ons komt turnen.Let wel op! Dit bedrag is voor 1 ploeg. Doe je nog een tweede ploeg dan betaal je 10 euro extra.
Bv. Je wil graag bij de meisjes mee trainen. -> Je betaalt 70 euro.Je wil graag bij de meisjes en de recrea tumbling mee trainen. -> Je betaalt 70 euro + 10 euro extra, dus 80 euro in het totaal.Ieder nieuw lid mag uiteraard eerst een keer komen proberen voor hij/zij het lidgeld moet betalen.

            
                

 • T-Shirt:

  Onze club heeft een T-shirt met het SJT logo erop. Ieder lid moet dit verplicht hebben. Indien je een nieuw lid bent, krijg je je eerste T-shirt van ons. Wordt deze te klein of is hij kapot, dan moet je een nieuwe aankopen. De T-shirts kosten 10 euro per stuk en kunnen aangekocht worden in de turnzaal vlak voor of na de training. Je wendt je hiervoor tot de leiding.
   
 • Kledij:

  Voor de training kies je zelf wat je wil dragen. Wij vragen wel om geen te losse kleding aan te doen, en ook zeker geen topjes die over 1 schouder gaan. Dit is ivm de veiligheid van uw kind.

  Er is wel een clubmaillot die aangekocht dient te worden. Deze wordt gedragen bij shows en wedstrijden of andere activiteiten waarbij het duidelijk moet zijn van welke club je bent.
                          
  Een losse slechte T-shirt meebrengen voor de salto's mag altijd, maar is zeker niet verplicht.
   
 • Haar

  Omwille van de veiligheid vragen wij ook om lange haren bij elkaar te doen in een staartje, vlechtje,...
  Voor shows, demo's en wedstrijden zal er op voorhand worden meegedeeld wat er met de haren van uw kind moet gebeuren. En of dat thuis al hoort te gebeuren of wij er zelf zullen voor zorgen.
   
 • Juwelen

  Juwelen laat je thuis. Gewone oorknopjes als oorbellen kunnen wel, maar hangers, armbandjes, kettingen, ringen,....doe je uit en laat je thuis. 
   
 • GSM's

  GSM-gebruik is uiteraard niet toegestaan tijdens de lessen. Wie zijn/haar GSM bijheeft steekt deze aan het begin van de les in de daarvoor voorziene bak en kan deze er aan het einde van de les weer uithalen.
   

Alle verdere info is te vinden in ons reglement. Bij inschrijving ga je hier ook automatisch mee akkoord. Indien er nog andere afspraken zijn binnen een ploeg zal de desbetreffende leiding deze meedelen.

Ons adres:   Nieuwstraat 156, 2840 Terhagen

Voor al wie dat niet zo goed weet te vinden. Wij trainen in de zaal achter het volkshuis!

Bezoek ook zeker onze facebookpagina! www.facebook.com/pages/Turnkring-SJT-Terhagen/1574403632844373 Hierop zijn nog een heleboel foto's en filmpjes te vinden.
Ook op youtube zijn  onze prestaties te zien!